Nationale Autoveiling

AutoGarantVeiling.nl is de eerste nationale online autoveiling die volledig is gericht op de particuliere koper in Nederland. AutoGarantVeiling.nl onderscheidt zich van andere autoveilingen door geen extra veiling kosten in rekening te brengen. Wat je biedt is wat je betaalt, inclusief alle veiling kosten en 12 maanden volledige garantie geldig in geheel Europa.

Unieke omruilgarantie

AutoGarantVeiling.nl is de enige nationale online autoveiling, van alle autoveilingen die werkt met een unieke omruilgarantie. Indien een persoon de veiling van een auto op AutoGarantVeiling.nl gewonnen heeft, afgerekend heeft en afgeleverd heeft gekregen, dan heeft de persoon hierna twee maal 24-uur omruilgarantie.

Persoonlijke aflevering

AutoGarantVeiling.nl is de enige nationale online autoveiling, van alle autoveilingen in Nederland die de geveilde auto’s persoonlijk aflevert. Indien een persoon de veiling van een auto op AutoGarantVeiling.nl gewonnen en afgerekend heeft wordt de auto, in de showroom in Breukelen, persoonlijk afgeleverd. De auto wordt aan de koper volledig uitgelegd, alsmede de garantie. Tijdens deze aflevering mag de koper een door hem gewenst blad uitkiezen waarop de koper vervolgens een abonnement krijgt.