Jong gebruikte auto

Eigen import lijn

We hebben een groot netwerk in het buitenland, en kiezen de beste opties uit voor de Nederlandse markt.

Altijd de beste deal

Wij stunten niet met prijzen en speciale voordeelweken. Bij ons heb je gewoon altijd de beste deal.

Minimaal 1 jaar garantie

Je bod is inclusief alle kosten en minimaal 12 maanden volledige garantie.

Proefrit van 2 weken

Binnen 14 dagen kun je de koop/lening ontbinden zonder bijkomende kosten.

Een jong gebruikte auto voor een scherpe prijs!

Een jong gebruikte auto kopen? Bij AutoGarantVeiling heeft u altijd de beste deal! Onze auto’s zijn geïmporteerd en maximaal een paar jaar oud. Daarom zijn ze een stuk goedkoper. En dat terwijl ze juist meer opties hebben en er minder kilometers op de teller staan. Profiteer van onze optimale service en rij binnen het uur weer weg uit onze showroom in Breukelen, terwijl alles geregeld is. 

Waarom jong gebruikt?

Door de schaarste op de nederlandse occasionmarkt zijn jong gebruikte auto’s vaak duur. Al snel komt u uit bij ex-lease auto’s met maar weinig opties en veel kilometers. Onze zeer jong gebruikte auto’s met goede opties hebben weinig tot geen kilometers op de teller en hebben vaak nog fabrieksgarantie. Een jong gebruikte import auto is daarom simpelweg een betere koop en een stuk goedkoper.

Eigen import lijn

AutoGarantVeiling.nl heeft een eigen import lijn. Vanuit ons grote netwerk in het buitenland voeren wij schadevrije, RDW-erkende en TUV/DEKRA goedgekeurde voertuigen in. Onze auto’s hebben altijd minimaal één jaar garantie. Omdat het voertuig slechts één of twee jaar oud is, betaalt u minder BPM. Tel daar ons uitgekiemde inkoop voordeel bij op en uw heeft altijd de beste deal!

Alles geregeld

Wij regelen niet alleen het importeren. In Breukelen hebben wij altijd een ruime voorraad jong gebruikte auto’s staan. De aankoop is online te regelen, maar een bezoek aan onze showroom is natuurlijk ook mogelijk. Van daaruit kunt u binnen een uur met uw nieuwe aanwinst wegrijden. Wij kunnen de financiering en de inruil voor u regelen. En als de auto niet bevalt, mag hij binnen twee weken gewoon weer teruggebracht worden.

Wil je niet teveel betalen voor je nieuw auto?

Bekijk ons aanbod jong gebruikte auto's!