Hoe werkt het

Minimaal 1 jaar garantie

Je bod is inclusief alle kosten en minimaal 12 maanden volledige garantie.

Proefrit van 2 weken

Binnen 14 dagen kun je de koop/lening ontbinden zonder bijkomende kosten. Dat komt dus neer op een proefrit van twee weken. Zie onze voorwaarden voor meer informatie.

Altijd de beste deal

Wij stunten niet met prijzen en speciale voordeelweken. Bij ons heb je gewoon altijd de beste deal. Ergens anders een vergelijkbare auto goedkoper gevonden? Laat het ons weten!

Een tweedehandse auto kopen zonder risico

Stap 1 - kijken

Kopen begint altijd met kijken. Bij AutoGarantVeiling.nl kan dat op twee manieren. Ons complete aanbod tweedehandse auto’s is te vinden op deze website. Ook zijn onze auto’s te bekijken in onze showroom in Breukelen.

Stap 2 - kopen

Bij ons koop je een tweedehandse auto zonder risico’s te lopen. Zodra je gevonden hebt wat je zoek zijn er een aantal manieren om de auto te kopen. Zit jouw volgende auto er niet tussen? Plaats dan een zoekopdracht. Binnen ons grote netwerk vinden we vaak wat u zoekt.

Voor elke auto start een veiling. Door te bieden op een auto kan het voordeel nog verder oplopen. Er is echter ook altijd de mogelijkheid om de auto direct te kopen en binnen een uur eigenaar van de auto te zijn.

Er is altijd de mogelijkheid om de auto direct te kopen. Dan kun je binnen een uur wegrijden uit onze showroom. De auto kan ook thuis bezorgd worden. Binnen twee weken is de koop altijd terug te draaien.

Een auto is natuurlijk direct af te rekenen via iDeal of andere digitale betalingsmogelijkheden. Vervolgens kan de auto op locatie bezorgd worden of opgehaald worden in de showroom.

Het is ook mogelijk om de auto (of een gedeelte van het bedrag) de financieren. Dit moet eerst worden goedgekeurd. Lees meer.

Wil je je huidige auto inruilen? Dat kan! Via dit formulier kan een aanvraag gedaan worden

Stap 3 - (weg)rijden

Onze processen zijn zo ingericht dat je binnen een uur in je nieuwe auto kunt wegrijden uit onze showroom.

Tijd voor een nieuwe auto voor een goede prijs?

Rij vandaag nog weg in je nieuwe auto!